MELD JE NU AAN VOOR MOEDER-KIND op 23 & 24 oktober 2024

MOEDERS

Je eigen verlangens, je carrière, je relaties en je gezin.. het is een uitdagende combinatie. Trainers Kim en Hannah weten er alles van. Ondertussen voelen je kinderen haarfijn aan wat je doet. Wat je voorleeft. Onbewust passen ze zich aan op de stukken waar jij vastloopt met jezelf. Zo doen we dat als kind. 

Jouw eigen band met je moeder heeft dan ook meer met de (dis)balans in je leven te maken dan je denkt. Als een onzichtbare draad beïnvloedt de vrouwenlijn de flow van je leven en je moederschap. Sommige thema’s en dynamieken gaan over van generatie op generatie. 

In je rol als moeder van je eigen kind wordt je hier maximaal mee geconfronteerd. Opvoeden is dan ook de ultieme vorm van persoonlijke ontwikkeling, en bij uitstek geschikt om belemmerende patronen te doorbreken.. of te herhalen. Aan jou de keuze.

DE VROUWENLIJN

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de delen waar jij tegenaan loopt in het moederschap en ontdek je welke patronen en loyaliteiten de dynamiek bepalen. We onderzoeken hoe je hier vrijer in kunt gaan bewegen. Vanuit je eigen wijsheid, vanuit rust, zónder schuldgevoel. 

We hanteren hiervoor meerdere perspectieven rondom moederschap: 

  • Jij als moeder van je kind
  • Jij als dochter
  • Jij als inner mother van je eigen inner child

Drie dynamieken die nauw met elkaar verweven zijn en gezamenlijk jouw gevoel van balans en koers in je leven bepalen. Het mooiste van alles is dat de stappen die jij hierin zet, 1 op 1 effect hebben op de innerlijke vrijheid van jouw kinderen. Een win-win dus!

LOCATIE IN DE NATUUR

We kunnen ons geen betere locatie wensen dan de Hoorneboeg op de hei in Hilversum. Al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen.

Goed bereikbaar en centraal, en toch midden in de prachtige natuur, met alle ruimte om lekker naar buiten te gaan. Elk seizoen een eigen kleur.

Fantastisch verzorgd met lékkere koffie en thee, goeie koekjes, en een waanzinnige vegetarische lunch van het restaurant Bij de Tuinman.

De ultieme plek voor de verdieping van jouw leiderschap als moeder.

EEN DAG VOOR JOU ALLEEN

Over dochter, moeder en vrouw-zijn in de wereld van nu; de shit waar je mee te dealen hebt én het goud dat nog verborgen is. De reis die je afgelegd hebt tot hier, en de fase waar je naar onderweg bent. Precies daartussen in, maken we op deze dag ruimte voor jouw volgende stap.

Het programma is op maat ontwikkeld vanuit onze expertise op het gebied van systemisch-, lichaams-, energie- en ademwerk. Dat combineren we met onze liefde voor verhalen, kunst, theater, film&tv.  Natuurlijk nemen we ook onszelf en onze eigen ervaring als dochter en moeder mee, net als de moeders die voor ons kwamen. 

Met jullie erbij hebben we een paar honderd jaar aan voormoeders en dochters in de ruimte.. Dat heeft een magisch effect.

REVIEWS

Scroll naar boven