KIM PIETERS

Vrouwen (weer) in verbinding brengen met hun levenslust, hun bron; het inspireert me mateloos. Dat is geen eindpunt, maar een vaak levenslange reis. Deelgenoot zijn van een stukje van zo’n reis vind ik ontzettend waardevol.
Ik geloof dat de wereld klaar is voor meer vrouwelijke energie en leiderschap. Dit is een groots proces waarin we allemaal als vrouw onszelf vol mogen inbrengen. Hierin zijn we niet alleen, maar weten we ons gedragen door het collectieve vrouwenveld.

Al toen ik een klein meisje was wilde ik dolgraag het podium op en heb later van mijn droom mijn werk kunnen maken, als actrice. Toch miste ik iets, ik wilde meer ècht in contact komen de ander. Niet vanuit een rol, maar vanuit mijzelf, met alles wat er in het hier en nu is.

Ik ben op zoek naar die oprechte ontmoeting. Begeleiding begint bij mij bij die ontmoeting tussen jou en mij. Daarin kom je je kracht, maar ook je gemis tegen, je wond. Ik help je je kracht te omarmen, maar ook je gemis onder ogen te zien. Licht en donker, twee verschillende kanten van één en hetzelfde; de wet van de polariteit. Ik nodig je uit om je donkerte te zien als een bron van groei. Dan kan je licht nog voller gaan schijnen!

 

DIECKE DE WIT ESTER

Vrouwen helpen voluit te leven, vanuit hun unieke potentieel en volle vrouwenkracht, dat is mijn missie. Ik geloof dat de wereld daar beter van wordt. En dat is een klus: Vrouwelijk leiderschap over werk en leven is geen vanzelfsprekendheid in een mannelijk systeem. Dat geldt als professional, maar ook in alle andere aspecten van je leven. 

Al jong was ik bevlogen door het streven naar een eerlijke en gelijkwaardige wereld. Mijn sensitiviteit en ambitie zorgde voor een succesvolle carrière als strategisch adviseur in het publieke domein. Sinds 2017 coach ik daarnaast vrouwelijke leiders in dezelfde sector. Het oprichten van TNFC was een logisch vervolg op dat pad. We hebben het samen te doen. Als mannen en vrouwen, maar óók als vrouwen onder elkaar. Die vrijplaats bieden we je bij TNFC.

Als begeleider help ik je met het openen van jouw verhaal, het héle verhaal. Zodat je vanuit een ruimer perspectief, met licht én donker, vanuit ontspanning en vertrouwen je ding kunt gaan doen. De integratie van jouw kracht met de delen in jou die je eigenlijk liever verborgen houdt.. dát is de gamechanger. De twinkeling in de ogen en de koers die zich dan ontvouwt.. Dat is telkens weer magisch. En dat hoef je niet alleen te doen.

OVER THE NEW FEMALE COLLECTIVE

TNFC is voortgekomen uit onze eigen drive naar persoonlijke ontwikkeling en het beter willen begrijpen welke rol ons vrouw-zijn speelde in ons eigen leiderschap.
We kennen de kunst van het verleiden, ieder op haar eigen wijze. We kennen de krabbenmand, onze inner krab, en de bedding van de sisterhood. We kennen de mannelijke voorwaartse energie, onze eigen schaduwstukken en de magie van het verbinden met het vrouwenveld.

We voelen elkaar haarfijn aan, zijn toch ook heel anders en vanuit verschillende achtergronden en expertise ook weer zo aanvullend. Wij ontmoetten elkaar bij Phoenix Opleidingen tijdens de vervolgstudie Systemisch werk. Hier ontstond onze liefde voor het werken met vrouwengroepen vanuit systemisch perspectief.  Dit combineren we onder andere met lichaams- en ademwerk. 

Humor, beweging, diepgang en licht zijn kenmerkend voor ons als trainers, vanuit een groot welkom en een veilige setting. Vanuit liefde voor het vak blijven wij ons ontwikkelen. Naast diverse verdiepende opleidingen doen we allebei doorlopend aan intervisie / supervisie.

WE DEDEN DIT NIET ALTIJD AL

Voordat we onze krachten bundelden liepen we onze eigen loopbaanpaden in hele verschillende werelden. Die ervaring nemen we natuurlijk mee. Je krijgt ons all-inclusive.
 

Kim is van origine actrice en theaterdocent. Ze speelde sinds 2002 in  meerdere tv-, film- en theaterproducties. Ook werkt ze als moderator en dagvoorzitter op verschillende events.
Ze is daarnaast werkzaam als trainer en trainingsacteur in het bedrijfsleven en publieke sector, in binnen- en buitenland. Naast haar werk bij TNFC coacht ze ook één op één vrouwen en mannen bij Sterk coaching in Amsterdam.

 
Diecke is van oorsprong communicatiewetenschapper en werkt ruim 15 jaar in de publieke sector
en het openbaar bestuur. Ze werkte op lokaal, provinciaal en nationaal niveau bij verschillende organisaties als communicatie-adviseur, manager, strategisch- en bestuursadviseur aan uiteenlopende politiek-gevoelige dossiers. Naast haar werk als interim adviseur en bij TNFC coacht ze vrouwelijke leiders in deze sector en ontwikkelt ze leiderschapstrajecten vanuit haar bedrijf Publiek Authentiek.
 

ik ben erbij de volgende keer!

Scroll naar boven