KIM PIETERS

Vrouwen (weer) in verbinding brengen met hun levenslust, hun bron; het inspireert me mateloos. Dat is geen eindpunt, maar een vaak levenslange reis. Deelgenoot zijn van een stukje van zo’n reis vind ik ontzettend waardevol.
Ik geloof dat de wereld klaar is voor meer vrouwelijke energie en leiderschap. Dit is een groots proces waarin we allemaal als vrouw onszelf vol mogen inbrengen. Hierin zijn we niet alleen, maar weten we ons gedragen door het collectieve vrouwenveld.

Al toen ik een klein meisje was wilde ik dolgraag het podium op en heb later van mijn droom mijn werk kunnen maken, als actrice. Toch miste ik iets, ik wilde meer ècht in contact komen de ander. Niet vanuit een rol, maar vanuit mijzelf, met alles wat er in het hier en nu is.

Ik ben op zoek naar die oprechte ontmoeting. Begeleiding begint bij mij bij die ontmoeting tussen jou en mij. Daarin kom je je kracht, maar ook je gemis tegen, je wond. Ik help je je kracht te omarmen, maar ook je gemis onder ogen te zien. Licht en donker, twee verschillende kanten van één en hetzelfde; de wet van de polariteit. Ik nodig je uit om je donkerte te zien als een bron van groei. Dan kan je licht nog voller gaan schijnen!

 

Hannah bellinkx

Mijn passie voor essentie in ontmoeting met mensen, vormt de kern van mijn werk als coach en trainer.
Ik begeleid ouders met opvoedvragen en ben relatietherapeut. Ik begeleid teams, en geef intervisie aan vrouwen. Mijn werk draait om het creëren van een veilige ruimte waarin mensen de diepere lagen van zichzelf en hun relaties kunnen verkennen.  Ik geloof sterk in de kracht van eigen verantwoordelijkheid als een sleutel tot persoonlijke transformatie.

Als voormalig eigenaar van een antroposofische kinderopvang begrijp ik de diepgaande impact van bewuste opvoeding en het belang van een holistische
benadering. Ouderschap maakt kwetsbaar, een diep besef van verantwoordelijkheid wordt geboren. Kinderen kunnen je raken en thema’s worden wakker gekust. Ik ken zelf in mijn moederschap gevoelens van intens geluk en intense onmacht.

Hoe ben jij als moeder, wat heb je meegekregen uit je systeem van herkomst? Wat wil je doorgeven en wat niet en hoe vrij ben je om daarin keuzes te maken?
En wat betekent goed genoeg ouderschap voor jou als moeder? Of voor jou als dochter?

Vragen die mij inspireren, en zo mooi samenkomen in de workshop Moeder-Kind.

diecke de wit ester

Vrouwen begeleiden op hun pad om voluit te leven, vanuit hun unieke potentieel en volle vrouwenkracht, dat is mijn missie. Ik geloof dat de wereld daar beter van wordt. En dat is een klus: Vrouwelijk leiderschap over werk en leven is geen vanzelfsprekendheid in een mannelijk systeem. 

Al jong was ik bevlogen door het streven naar een eerlijke en gelijkwaardige wereld. Mijn sensitiviteit en ambitie zorgde voor een succesvolle carrière als strategisch adviseur in het publieke domein. Sinds 2017 coach ik vrouwelijke leiders in dezelfde sector. Het oprichten van TNFC, en het werken bij Phoenix Opleidingen, was een logisch vervolg op dat pad. We hebben het samen te doen. Als mannen en vrouwen, maar óók als vrouwen onder elkaar. 

Als begeleider help ik je met het openen van jouw verhaal, het héle verhaal. Zodat je vanuit een ruimer perspectief, met licht én donker, vanuit ontspanning en vertrouwen je ding kunt gaan doen. De twinkeling in de ogen en de koers die zich dan ontvouwt.. Dat is telkens weer magisch. En dat doe je wel zelf, maar hoef je niet alleen te doen.

 

over ons

 

We ontmoetten elkaar bij Phoenix Opleidingen.
De plek waar onze liefde voor het werken met vrouwengroepen ontstond. Dat doen we vanuit systemisch perspectief, gecombineerd met onder andere met lichaams- en ademwerk.

Zo werd in 2021 The New Female Collective geboren.
Een plek om in vrijheid te onderzoeken en waar we inmiddels vele vrouwen hebben mogen verwelkomen op hun levenspad naar meer levenslust & rust 

WE DEDEN DIT NIET ALTIJD AL

Voordat we onze krachten bundelden liepen we onze eigen loopbaanpaden in hele verschillende werelden. Die ervaring nemen we natuurlijk mee. Je krijgt ons all-inclusive.
 
Hannah werkte ruim 15 jaar als gastouder en was eigenaar van een antroposofische
kinderopvang. Met deze ervaringen in haar achterzak volgde ze vele opleidingen, onder andere bij
Phoenix Opleidingen – waar ze ook Diecke en Kim ontmoette -en begon ze haar
eigen praktijk. Buro Bellinkx is een werkplaats voor ontmoeting, waar ze samen met haar cliënten
bouwt aan veerkrachtige relaties, gezinnen en individuen.
 

Kim is van origine actrice en theaterdocent. Ze speelde sinds 2002 in  meerdere tv-, film- en theaterproducties. Ook werkt ze als moderator en dagvoorzitter op verschillende events.
Ze is daarnaast werkzaam als trainer en trainingsacteur in het bedrijfsleven en publieke sector, in binnen- en buitenland. Naast haar werk bij TNFC coacht ze ook één op één vrouwen en mannen bij Sterk coaching in Amsterdam.

 
Diecke is van oorsprong communicatiewetenschapper en werkt ruim 15 jaar in de publieke sector
en het openbaar bestuur. Ze werkte op lokaal, provinciaal en nationaal niveau bij verschillende organisaties als communicatie-adviseur, manager, strategisch- en bestuursadviseur aan uiteenlopende politiek-gevoelige dossiers. Diecke is sinds 2023 trainer en coach bij Phoenix Opleidingen. Daarvoor had ze haar eigen coachingspraktijk voor vrouwelijk leiderschap.
 
Scroll naar boven