meld je nu aan voor VROUWEN VAN VERLANGEN 26 & 27 juni 2024

VROUWEN VAN VERLANGEN

Kim en Diecke nemen je tijdens deze twee dagen mee op een intensieve reis door jouw vrouw-zijn. In een veilige setting met gelijkgestemde vrouwen. Jouw verlangens zijn de rode draad waarlangs we werken, die wijzen ons de weg.

We werken met de thema’s en dynamieken die spelen in de vrouwenlijn waar jij uit voortkomt. Hoe beïnvloeden ze jouw handelen in het hier en nu? Welk deel van jou mag meer in het licht?

Je zult merken dat de verhalen van andere vrouwen een bron van herkenning, erkenning en inspiratie zijn. Ze geven je de moed en de bedding om een volgende stap te zetten. 

WAT GAAN WE DOEN

Met jouw verlangens als ingang gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om voluit te leven. 

  • We staan stil bij jouw zelfbeeld als vrouw. Welke rolmodellen heb je, en welke (voor)oordelen heb je? Hoe beïnvloeden ze jouw handelen in het hier en nu?

  • We gaan aan de slag met het lijf als bron van kracht, grenzen, beweging, seksualiteit, rust en zachtheid. Welk verhaal vertelt jouw lijf?

  • We werken met de archetypische godinnen Maiden – Mother – Crone, die de fases van een vrouwenleven zo mooi laten zien. Elke fase brengt een krachtbron met zich mee, die nu al voor jou beschikbaar is.

  • Er is ruimte voor jouw persoonlijke vraag in een (familie)opstelling met representanten.

LOCATIE IN DE NATUUR

We kunnen ons geen betere locatie wensen dan de Hoorneboeg op de hei in Hilversum. Al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen.

Goed bereikbaar en centraal, en toch midden in de prachtige natuur, met alle ruimte om lekker naar buiten te gaan. Elk seizoen een eigen kleur.

Fantastisch verzorgd met lékkere koffie en thee, goeie koekjes, en een waanzinnige vegetarische lunch van het restaurant Bij de Tuinman.

De ultieme plek voor de verdieping van jouw leiderschap als vrouw.

TWEE DAGEN VOOR JOU ALLEEN

Over Vrouw-zijn in de wereld van nu; de shit waar je mee te dealen hebt én het goud dat in jou schuilt. De reis die je afgelegd hebt tot hier, en de fase waar je naar onderweg bent. Precies daartussen in, in het hier en nu maken we ruimte voor onze verlangens.

Het programma is op maat ontwikkeld vanuit onze expertise op het gebied van systemisch-, lichaams-, energie- en ademwerk. Dat combineren we met onze liefde voor verhalen, kunst, theater, film&tv.  We maken we ook de vertaalslag naar het grotere, collectieve veld van de maatschappij en de wereld waar we in leven.

Wij zorgen als begeleiders voor een fijne balans met humor, muziek, diepgang en licht. Natuurlijk nemen we ook onszelf, onze 80 jaar ervaring als vrouw mee. Met jullie erbij hebben we een paar honderd jaar vrouwenveld in de zaal.. Dat heeft een magisch effect.

REVIEWS

Scroll naar boven